Da nærmer det seg jul igjen! 2021 har vært et innholdsrikt år. Der nyhetsbildet har vekslet mellom gode og dårlige nyheter. Skal vi snakke for oss selv så har året vært positivt i den forstand når vi snakker om vekst. Vi har fått mange nye kunder som har blitt kjent med oss, noe vi setter veldig stor pris på. Så er det alltid fint å se våre gamle kunder som kommer igjen. 3B Service & 3B Agro AS vokser, og vi ser fremover med stor tru på at vi skal fortsette å være en viktig del av det norske landbruk. Uten våre mange lojale kunder og gode samarbeidspartnere ville det ikke vært noen muligheter for oss, så vi takker for følget i år og ser frem til et nytt år sammen med dere.

Det har også blitt en god del nyheter dette året, både på produkt fronten, men fornyingen har også skjedd på den digitale delen av 3B Service & 3B Agro. Vi starte nemlig opp med nyhetsbrev i høst. Til nå har vi sendt ut 3 nyhetsbrev og vi sender ca. ut 2 månedlig. Det er like enkelt å melde seg av som det er å melde seg på. Skulle nyhetsbrev være av interesse så kan du melde deg på her: https://butikk.3bservice.no/newsletter/

 

Hvert år kommer det nye produkter inn på nettbutikken, og 2021 er ingen unntak.

Noen av våre populære nyheter er:

 

Vi håper framgangen fortsetter i det nye året – vi vil iallfall gjøre vårt for å fortsatt være blant de beste i bransjen. Riktig god juletid til dere og deres familier, og takk for 2021. Butikken er åpen til 22. desember, men du kan selvsagt nå oss på telefon. Du finner oss på: 477 55 085.

Hilsen oss i 3B Service & 3B Agro AS.