+47 477 55 085 post@3bservice.no

Vi utnytter vitenskapens kraft til å støtte dyrehelse og ytelse. Ved å bruke avansert teknologi og egenutviklet teknologi leverer vi naturlige, bærekraftige og lønnsomme løsninger til fôr-, husdyr- og havbruksnæringene.

Våre klienter innen fjørfe, svin, drøvtyggere og havbruk er lokalisert i mer enn 120 land over hele verden.
Vårt interne FoU-program ved BIOMIN Research Center i Tulln, Østerrike er bemannet av over 100 vitenskapelige forskere, et forskningsnettverk med 200 akademiske og forskningsinstitusjoner over hele verden.

Våre sentre for anvendt dyreernæring tjener til å sikre at våre innovative løsninger er testet og feltklare for kommersielle omgivelser.

Gå til nettbutikk

“Veldig fornøyd med både spenegummi og Kenomint”

I august opplevde jeg litt høyere celletall, på grunn av varme, fluer og deretter vått i været. Jeg tok da i bruk CID Lines Keno™mint SD fra 3B Service AS. Opplevde da at celletallet gikk stabilt nedover. Keno™mint inneholder klorheksidin som desinfiserer, og mintolje (Mentha arvensis) som holder fluer vekke og øker blodsirkulasjonen i jur og spener. Samt hudpleiende ingredienser.

-Gutorm Ingberg

“Har svært gode resultater

Jeg er godt fornøyd med produktene, servicen og prisene hos 3B Service AS, og der er en fordel at jeg kan få kontakt direkte med 3B Service AS nesten uansett tidspunkt?

-Runar Odland

“ I år bruker jeg Advance+ på alt”

Jeg er svært fornøyd med resultatene jeg får med Advance+, og når prisen er så gunstig, var valget svært enkelt i forhold til hva jeg skulle bruke i år.

Når tilbudet 3B Service AS har med NIR-prøver, er det også svært spennende.

-Karl Olav Karlsen

Kontakt oss

+47 477 55 085

post@3bservice.no

Sandevegen 144, 6973 Sande i Sunnfjord

La oss jobbe sammen for ett bedre resultat for alle