+47 477 55 085 post@3bservice.no

På CID LINES mener vi at hygiene er helse. Og at helse på sin side er nøkkelen til mer lønnsomhet og bærekraft. I jordbruket sikrer sunne dyr høyere avkastning på investeringene for bønder.

I næringsmiddelindustrien fører helse og sikkerhet til bedre virksomhet, i tråd med alle forskrifter. Totalt sett vil sluttforbrukere alltid dra nytte av en sunn næringskjede, noe som fører til større velvære.

Derfor gjør vi hygienearbeid. Og vi gjør det på den mest effektive måten, som en pålitelig samarbeidspartner av bønder og matfagfolk. Ikke bare tilbyr vi et bredt spekter av produkter til spesifikke formål, vi gir også råd som er fullt tilpasset hver situasjon og hvert trinn i kjeden. For å komme frem til de riktige hygieneløsningene, bygger vi solide forhold til våre distributører og tilbyr dem kontinuerlig støtte.

Dessuten holder vi oss alltid foran med å investere i forskning og utvikling og ved å dele våre innovasjoner med våre partnere. På denne måten sørger vi for at de ikke trenger å bekymre deg. Fordi vi hjelper dem å fokusere på det som virkelig er viktig: å holde virksomheten sunn.

Gå til nettbutikk

“Veldig fornøyd med både spenegummi og Kenomint"

I august opplevde jeg litt høyere celletall, på grunn av varme, fluer og deretter vått i været. Jeg tok da i bruk CID Lines Keno™mint SD fra 3B Service AS. Opplevde da at celletallet gikk stabilt nedover. Keno™mint inneholder klorheksidin som desinfiserer, og mintolje (Mentha arvensis) som holder fluer vekke og øker blodsirkulasjonen i jur og spener. Samt hudpleiende ingredienser.

-Gutorm Ingberg

“Har svært gode resultater"

Jeg er godt fornøyd med produktene, servicen og prisene hos 3B Service AS, og der er en fordel at jeg kan få kontakt direkte med 3B Service AS nesten uansett tidspunkt?

-Runar Odland

“ I år bruker jeg Advance+ på alt"

Jeg er svært fornøyd med resultatene jeg får med Advance+, og når prisen er så gunstig, var valget svært enkelt i forhold til hva jeg skulle bruke i år.

Når tilbudet 3B Service AS har med NIR-prøver, er det også svært spennende.

-Karl Olav Karlsen

Kontakt oss

+47 477 55 085

post@3bservice.no

Sandevegen 144, 6973 Sande i Sunnfjord

La oss jobbe sammen for ett bedre resultat for alle