Dan Robin Bredesen har i år med seg Stefan Fischlein fra Anolytech på stand. Du treffer dem på stand C409 sammen med Maskindrift AS/Mchale. Ta gjerne turen innom for en hyggelig prat og en varm kopp kaffe!?

Anolytech har et meget spennende produkt som vi har stor tro på kan bli en viktig del av norsk landbruk fremover, og vi er stolt av å ha et samarbeid med dem. Med Anolytech desinfeksjonssytem får du helt rent drikkevann til dyrene dine, og det eliminerer bakterier og bio-film i rørene. Samtidig som det er lave driftsutgifter og ikke helseskadelig eller miljøødeleggende.

– Av det totale matinntaket utgjør drikkevann ofte mellom 30-50%. Om dette drikkevannet har høye verdier av uønskede bakterier vil dette utfordre dyrekroppen i stor grad. Vekst, trivsel og produksjon blir direkte påvirket av vannkvaliteten. Med Anolytech får du en forsikring mot kostbare hendelser forårsaket av bakterier og øvrige mikroorganismer via drikkevannet. Mange av Anolytechs kunder har også opplevd en økning i produksjon etter installasjon.

Benytt sjangsen å ta en prat med Stefan Fischlein om Anolytech denne helgen på Dyrsku`n!?