Med over 45 års erfaring i å produsere arbeidslær, utvikler DASSY profesjonelle arbeidslær med et enkelt mål i arbeidet:

DASSY er et europeisk merke av profesjonell arbeidsklær, spesielt designet for profesjonelle i forskjellige sektorer, inkludert bygging, veibygging og logistikk.

Å utføre ytelsen til hardt arbeidende profesjonelle som deg selv tryggere og mer praktisk.

Det er hvorfor Dassy professionelt arbeidsklær tilbyr arbeidsklær i hele Europa, som står for kvalitet, funksjonalitet og varighet.

Se produktene i nettbutikken vår

“Veldig fornøyd med både spenegummi og Kenomint"

I august opplevde jeg litt høyere celletall, på grunn av varme, fluer og deretter vått i været. Jeg tok da i bruk CID Lines Keno™mint SD fra 3B Service AS. Opplevde da at celletallet gikk stabilt nedover. Keno™mint inneholder klorheksidin som desinfiserer, og mintolje (Mentha arvensis) som holder fluer vekke og øker blodsirkulasjonen i jur og spener. Samt hudpleiende ingredienser.

-Gutorm Ingberg

“Har svært gode resultater"

Jeg er godt fornøyd med produktene, servicen og prisene hos 3B Service AS, og der er en fordel at jeg kan få kontakt direkte med 3B Service AS nesten uansett tidspunkt?

-Runar Odland

“ I år bruker jeg Advance+ på alt"

Jeg er svært fornøyd med resultatene jeg får med Advance+, og når prisen er så gunstig, var valget svært enkelt i forhold til hva jeg skulle bruke i år.

Når tilbudet 3B Service AS har med NIR-prøver, er det også svært spennende.

-Karl Olav Karlsen

Kontakt oss

+47 477 55 085

post@3bservice.no

Sandevegen 144, 6973 Sande i Sunnfjord

La oss jobbe sammen for ett bedre resultat for alle