3B Service AS har i dag 3 ansatte og søker nå etter deg som kan være med å styrke vårt lille team. Er dette deg? Da må du ikke nøle med å sende oss en søknad.

Vi er en solid, men liten bedrift i vekst. For å fortsette den gode utviklingen trenger vi en selger som kan være med å løfte bedriften ytterligere.

3B Service AS er en innovativ bedrift, hvor vi selger spesielt utvalgte produkter til landbruket. Vi er framoverlente og tett på utvikling og forskning. Vi samarbeider med en rekke ledene bedrifter i hele Europa.

Hvem er du?
– Du har gjerne erfaring fra landbruket eller salg, eller annen relevant spisskompetanse (servicetekniker,rådgiver, klauskjærer e.l)
– Du liker salg og service og fokuserer på langsiktige og fornøyde kunder
– Du har «ståpå» vilje
– Du er glad i å bygge gode relasjoner til både kunder og kollegaer
– Du yter alltid den beste kundeservicen og «det lille ekstra»
– Du er positiv, har godt humør og er engasjert i landbruket
– Du skriver og snakker godt norsk
– Du har førerkort på bil

3B Service AS tilbyr deg her en stilling med muligheter, og stor påvirkningsgrad. Her vil du få være med å utvikle en bedrift og salgsorganisasjon med egenart, i ett selskap som tør og tenke nytt og annerledes.

Høres dette ut som det kan passe for deg, send oss en søknad i dag på post@3bservice.no. Ved spørsmål, kontakt salgsleder Dan Robin Bredesen på telefon +47 477 55 085.