KJØP 3 X PROVITA PROTECT: FÅ MED 1 X KENOFIX + 1 X RESPONSE PASTA PÅ KJØPET!

Unngå kalvediarè, styrk kalven med Provita Protect rett etter fødsel. Provita Protect brukes for å stoppe oppbyggingen av skadelige bakterier før den starter, samt unngå infeksjoner og forbedre dyrets ytelse og vekst. Provita Protect er verdens eneste probiotika som er dokumentert på lik linje med veterinærmedisin til forebygging av diaré hos kalver. Det er klinisk bevist at den reduserer kalve diaré med 83 %. Provita Eurotech Ltd utvikler naturlige dyrehelseprodukter og er er opptatt av dyrevelferd. Her kan du være sikker på at du får et kvalitetsprodukt.

– En nylig *ADAS studie viste at kalvediarè var den vanligste sykdommen hos unge, ikke avvente kalver og stod for 50% av alle dødsfall blandt kalver. (*ADAS Economic impact of health & welfare issues in beef cattle & sheep in England 2013)

PRØV 3 X PROVITA PROTECT. 1 X PROTECT HOLDER TIL 10 KALVER. På kjøpet får du med 2 ekstra kvalitetsprodukter.

• DU FÅR MED 1 X KENOFIX GRATIS. Kenofix er en kraftig og holdbar desinfeksjon. Spray på navlestreng, sår og klauer. Gir en beskyttende og sterk film på huden som tørker fort og samtidig puster. Holder fluene vekke.

• DU FÅR OGSÅ MED 1 X RESPONSE PASTA GRATIS. Response pasta er ett oralt pasta tilskudd, som gir energi, naturlig råmelk, probiotiske bakterier, eggepulver og vitaminer for å gi nyfødte kalver en kick-start. Response Paste inneholder også samme høyt nivå multistamme probiotiske bakterier som finnes i Provita Protect.

Trykk her for å bestille:
(Gjelder fom. 22.08.19 tom. 30.09.19)

Eller ring 477 55 085 for en hyggelig prat!?

Håper vi sees på Dyrsku’n Arrangement AS i september. 3B Service AS har stand C409 ved siden av Maskindrift AS/Mchale?