Dette vil du ikke gå glipp av!?

3B Service AS er opptatt av god klauhelse og arrangerer HELT GRATIS workshop med selveste Roger Blowey tirsdag 3. desember kl 18.30 på Thon Hotell Sandnes. Det blir enkel servering og vi har kun plass til 100 stk, så her blir det førstemann til mølla. Roger Blowey er en av de aller fremste i verden per idag på klau/klausykdommer. Han er gårdsveterinær med over 50 års erfaring og var den første som identifiserte digital dermatitt i Storbritannia i 1985.

I workshopen tirsdag 3. desember vil han diskutere årsakene til klauproblemer. Faktorer som disponerer for infeksjon og potensielle kontrollmetoder og forebyggende tiltak. Det vil være god tid til diskusjon etterpå og alle som deltar kan stille spørsmål.

Påmelding med navn/adresse/antall sendes til oss på melding, mail eller telefon innen mandag 2.desember kl 12.
Dan Robin: +47 477 55 085
Susanne: + 47 486 07 876
post@3bservice.no

3B Service AS blir å finne på Agrovisjon 2019 på stand C-300 1-3 november, ta gjerne turen innom oss!? Her kan du også melde deg på workshopen. Vi vil her stille ut to av Roger sine bøker og alle påmeldte er med i trekningen av disse to. Provita Animal Health vil være tilstede og kan svare på spørsmål om deres klauprodukter. Disse kan du lese om her; https://3bservice.no/klovpleie/

Ønsker du å vite mer om Roger Blowey, kan du søke han opp på Youtube, så kommer det opp flere lærerike videoer. (*Obs: Workshopen vil foregå på engelsk. Bindende påmelding, ved ikke oppmøte blir vi nødt å fakturere 150-,)