Nettunos berømmelse og prestisje er resultatet av over førti års erfaring med å produsere profesjonelle håndrensere.

Nettuno tilbyr forskjellige typer produkter: pastaer, kremer, geler, flytende såper, bakteriedrepende såper og beskyttende kremer.

For hver linje er spesifikke produkter designet og perfeksjonert for forskjellige bruksområder. Den høye kvaliteten på våre produkter og deres utmerkede verdi for pengene tillot Nettuno å utvide med suksess over hele verden.

Syntese av en suksess
Nettuno ble grunnlagt i 1970 av Battista Fratus med stor gründerånd og den uvurderlige hjelpen fra hans kone. Nettuno har i løpet av de siste 40 årene av aktivitet nådd lederstatus i Italia i sektoren «Hudpleie» og vunnet viktige markeder både i og utenfor Europa mot flere toppkonkurrentene.

Gå til nettbutikk

“Veldig fornøyd med både spenegummi og Kenomint"

I august opplevde jeg litt høyere celletall, på grunn av varme, fluer og deretter vått i været. Jeg tok da i bruk CID Lines Keno™mint SD fra 3B Service AS. Opplevde da at celletallet gikk stabilt nedover. Keno™mint inneholder klorheksidin som desinfiserer, og mintolje (Mentha arvensis) som holder fluer vekke og øker blodsirkulasjonen i jur og spener. Samt hudpleiende ingredienser.

-Gutorm Ingberg

“Har svært gode resultater"

Jeg er godt fornøyd med produktene, servicen og prisene hos 3B Service AS, og der er en fordel at jeg kan få kontakt direkte med 3B Service AS nesten uansett tidspunkt?

-Runar Odland

“ I år bruker jeg Advance+ på alt"

Jeg er svært fornøyd med resultatene jeg får med Advance+, og når prisen er så gunstig, var valget svært enkelt i forhold til hva jeg skulle bruke i år.

Når tilbudet 3B Service AS har med NIR-prøver, er det også svært spennende.

-Karl Olav Karlsen

Kontakt oss

+47 477 55 085

post@3bservice.no

Sandevegen 144, 6973 Sande i Sunnfjord

La oss jobbe sammen for ett bedre resultat for alle