+47 477 55 085 post@3bservice.no

Provita Eurotech Ltd er et privateid selskap som holdet til i Nord-Irland og driver med utvikling, produksjon og markedsføring av naturlige dyrehelseprodukter.

Vår 15.000 kvadratmeter store fabrikk var spesialbygget for produksjon av dyrehelseprodukter og er det eneste GMP-lisensierte anlegget for produksjon av veterinære probiotiske produkter i Europa.

Selskapet har en omfattende forsknings- og utviklingsavdeling som har utviklet en rekke produkter som er spesifikke for storfe, sauer, griser, fjørfe, hester og små dyr. Disse produktene spiller alle en rolle for å opprettholde god helse og forbedre dyrets ytelse naturlig.

Provita-serien inkluderer følgende kategorier: probiotika, fôrtilskudd, råmelkprodukter, elektrolytter, luftrenser og hovpleieprodukter, tilsetningsstoffer til fôr og flere geler.

Gå til nettbutikk

“Veldig fornøyd med både spenegummi og Kenomint"

I august opplevde jeg litt høyere celletall, på grunn av varme, fluer og deretter vått i været. Jeg tok da i bruk CID Lines Keno™mint SD fra 3B Service AS. Opplevde da at celletallet gikk stabilt nedover. Keno™mint inneholder klorheksidin som desinfiserer, og mintolje (Mentha arvensis) som holder fluer vekke og øker blodsirkulasjonen i jur og spener. Samt hudpleiende ingredienser.

-Gutorm Ingberg

“Har svært gode resultater"

Jeg er godt fornøyd med produktene, servicen og prisene hos 3B Service AS, og der er en fordel at jeg kan få kontakt direkte med 3B Service AS nesten uansett tidspunkt?

-Runar Odland

“ I år bruker jeg Advance+ på alt"

Jeg er svært fornøyd med resultatene jeg får med Advance+, og når prisen er så gunstig, var valget svært enkelt i forhold til hva jeg skulle bruke i år.

Når tilbudet 3B Service AS har med NIR-prøver, er det også svært spennende.

-Karl Olav Karlsen

Kontakt oss

+47 477 55 085

post@3bservice.no

Sandevegen 144, 6973 Sande i Sunnfjord

La oss jobbe sammen for ett bedre resultat for alle