+47 477 55 085 post@3bservice.no

Serigstad Agris visjon er å være et naturlig førstevalg for grovfôrløsninger og ensileringsutstyr.

Vår forretningsidé er å tilby driftssikre og tilpasningsdyktige løsninger. Vårt mål er alltid å være konkurransedyktige på pris og kvalitet, med høy leveringsdyktighet og servicegrad.

Vi skal nå målene gjennom å være en pålitelig, trygg og serviceinnstilt utstyrsleverandør. Vi er fremoverlent, innovative og har «auge for siste finish».

Å bevare fôrkvaliteten og automatisere tungt og tidkrevende arbeid har verdi både for dyrene, for bonden og samfunnet.

For dyrene øker godt tilberedt fôr fôrinntaket og dyrevelferden. Økt dyrevelferd gir høyere produksjon med høyere kvalitet.

For bonden er det en helsemessig gevinst, økt råderett over egen tid, og økt lønnsomhet.

For samfunnet vil en effektiv og attraktiv bransje øke rekrutteringsgrunnlaget til landbruket, balansere behovet mellom behovet for jordvern og utbygging, og styrke nasjonens selvforsyningsgrad og selvstendighet.

Verdiene har både lokal og global betydning.

Gå til nettbutikk

“Veldig fornøyd med både spenegummi og Kenomint"

I august opplevde jeg litt høyere celletall, på grunn av varme, fluer og deretter vått i været. Jeg tok da i bruk CID Lines Keno™mint SD fra 3B Service AS. Opplevde da at celletallet gikk stabilt nedover. Keno™mint inneholder klorheksidin som desinfiserer, og mintolje (Mentha arvensis) som holder fluer vekke og øker blodsirkulasjonen i jur og spener. Samt hudpleiende ingredienser.

-Gutorm Ingberg

“Har svært gode resultater"

Jeg er godt fornøyd med produktene, servicen og prisene hos 3B Service AS, og der er en fordel at jeg kan få kontakt direkte med 3B Service AS nesten uansett tidspunkt?

-Runar Odland

“ I år bruker jeg Advance+ på alt"

Jeg er svært fornøyd med resultatene jeg får med Advance+, og når prisen er så gunstig, var valget svært enkelt i forhold til hva jeg skulle bruke i år.

Når tilbudet 3B Service AS har med NIR-prøver, er det også svært spennende.

-Karl Olav Karlsen

Kontakt oss

+47 477 55 085

post@3bservice.no

Sandevegen 144, 6973 Sande i Sunnfjord

La oss jobbe sammen for ett bedre resultat for alle