Fluid Film er et unikt lanolinbasert antirustmiddel som beskytter mot korrosjon og brukes som smøremiddel.​


Fluid Film har et bredt produktspekter som består av det beste som er tilgjengelig på markedet i dag. Den unike beskyttelsen mot korrosjon egner seg for alle metaller og for smøring av alle bevegelige deler. Det er langtidsvirkende oljer og fett som har blitt brukt i maritim industri for behandling av skip og borerigger siden 1940-tallet. I nyere tid har Fluid Film blitt introdusert for andre bransjer og gir en mer miljøvennlig løsning for vedlikehold i luftfart, bilindustri, fiskeindustri, jordbruk, kraft og industrianlegg.

Det er laget av lanolinolje og fungerer godt som ruststopper. Fluid Film kryper godt, fortrenger vann, inneholder ingen løsemidler, vil ikke tørke ut, og trenger inn til bunnen av alle metaller. Dette gir beskyttelse mot korrosjon fra både naturlige og industrielle atmosfærer. Fastrustede deler som muttere, bolter og lignende, som ikke lar seg demontere uten å ta skade, kan berges ved å bruke Fluid Film.

Eureka Chemical Company har utviklet en teknologi for å gjøre den faste lanolinen flytende uten bruk av løsemidler. Dette gjør at de gode egenskapene i lanolinen beholdes over tid uten å miste den aktive virkningen. De har valgt å ikke bearbeide lanolinen til å bli luktfri fordi det vil forringe de gode egenskapene. Vi snakker om over 80 år med produksjon, erfaring, bruk og referanser!

  • Fluid Film Liquid A er en tyntflytende olje som brukes der man ønsker en tynn film eller til å tynne ut den mellomtykke NAS.
  • Fluid Film NAS er tykk som ketchup. Dette er vårt mest universelle og mest solgte produkt.
  • Fluid Film NAS svart er tilsatt svart farge – men ellers lik, for en dekkende svart overflate.
  • Fluid Film Spray. NAS leveres som spray. Universalspray uten løsemidler.
  • Fluid Film AR har en tykkelse mellom NAS og Gel BN. Mykt fett.
  • Fluid Film Gel BN har en tykkelse lignende smørefett og er derfor mer slitesterk.
  • Fluid Film WRO-EP gir en kraftig ytre beskyttelse, og man behandler da med Liquid A 24 timer før for indre beskyttelse.
Alle produktene fra Fluid Film finner du i vår nettbutikk her: https://butikk.3bservice.no/produktkategori/fluid-film/

 

Bestselger!

Fluid Film NAS er vårt mest universelle og mest solgte produkt.
Vi erfarer at den virker helt unikt til understellsbehandling. Faktisk virker den godt også på biler og utstyr som alt har begynt å ruste.
Åpne kjeder kan forlenge levetiden 3 ganger!

Leveres som:

  • Penselboks
  • 5 liter
  • 19 liter

Du finner Fluid Film NAS i vår nettbutikk her: https://butikk.3bservice.no/produkt/fluid-film-nas/

 

 

Et komplett tilskudd av vitaminer

Nordic Block Premium sikrer at dyrene får et komplett tilskudd av vitaminer, mikro-og makromineraler, energi og omega-3 fra norsk laks. Det er den mest effektive og økonomiske måten du kan sikre at husdyrene får i seg essensielle næringsstoffer. Denne metoden å gi tilskuddsfôr på sikrer dyrene en optimal immunstatus på individnivå og er utviklet til bruk både ute på beite og under innefôring.

 

Nordic Block Premium

På det første bildet over her ser du Nordic Block Premium til Storfe/Geit i PAPP-embalasje! Du finner den her: https://butikk.3bservice.no/produkt/nordic-block-premium-storfe-geit-25kg/

Vi har flere varianter av Nordic Block Premium! I tillegg til å ha Storfe/Geit med kobber, i både bøtte og PAPP, har vi også en tilpasset sau/lam uten kobber og en tilpasset Sinkua.

 

 

Håper dere alle får en nydelig helg!

 

Lurer du på noe? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail: post@3bservice.no eller tlf: +47 477 55 085. Grinning Face on Google Noto Color Emoji